Foto workshop med Bay and Orellana

Det blev en oplevelse af de helt store, da jeg fornylig deltog i en foto workshop med Bay and Orellana. Signe Bay og Sif Orellana er kvinderne bag firmaet, og de afholder foto workshops rundt omkring i verden. Den første blev afholdt i Rom, og jeg var heldig at få plads.

Oplevelserne stod i kø, for de to kompetente fotografer havde planlagt alt ned til mindste detalje. Vi, der deltog, havde alle en helt helt fantastisk oplevelse, som vi vil huske for altid. Udover at bo i smukke omgivelser og spise veltillavet italiensk mad, så var der en villighed til vidensdeling, som jeg sjældent har oplevet. Spørgelysten var stor fra samtlige ti deltagere, men alle fik svar og brugbare forklaringer, som vi kunne bruge fremadrettet.

Jeg har i de seneste tre år forsøgt at tillære mig madfotografiets svære kunst, så jeg selv kunne tage mine billeder til mine kogebøger. Det er en stor hjælp i dagligdagen og en stor tilfredsstillelse at lære teknikkerne og løbende hente ny inspiration. Har du samme drøm og fotografiske interesse, så kan jeg varmt anbefale Signe Bay og Sif Orellanas foto workshops.

Du kan læse mere om bayandorellana.com HER
Du kan læse mere om min seneste bog Mad – kunsten at spise godt og leve sundt HER
(Jeg har nemlig selv taget en stor del af billederne i denne bog, som den første).

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Debat