Depressioner – den Bedste Bog om Depression

6 feb, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Depressioner – den bedste bog om depression er skrevet af Carsten Vagn Hansen. Han kalder den Depressioner – Naturlig Behandling.

Carsten Vagn Hansens bog Depressioner – Naturlig Behandling er kort og godt den bedste bog jeg til dato har læst om emnet depression. Bogen henvender sig til danskere, der lider af depressioner, hvilket er en stadigt stigende gruppe mennesker. Næsten 10% af den danske befolkning spiser nemlig de såkaldte lykkepiller. Det er en efter min mening en fortvivlende udvikling, og bogen sætter da også berettiget spørgsmålstegn ved danskernes store forbrug af antidepressiva.

Der er derfor voldsomt stort behov for fokus på naturlige tiltag, som vi hver især kan implementere i vores hverdag. Tiltag der kan virke såvel forebyggende som helbredende for indre balancer og humør. Det får du i denne bog, der tilbyder en bred vifte af helt naturlige og velunderbyggede redskaber. Den er let læselig og sprængfyldt med værdifulde informationer om eksempelvis vitaminer og mineralers rolle i relation til dannelsen af væsentlige signalstoffer som serotonin og melatonin, der begge har betydning for vores humør. Den sætter fokus på al den uønskede kemi vi omgiver os med, og foreslår en mulig sammenhæng mellem eksempelvis methylkviksølv og udvikling af depressioner. Du får konkrete råd med på vejen omkring mad og motion og samtidig med alle disse konkrete tips, sluttes bogen af med en række smukke og brugbare betragtninger over livsfaktorer, som hvis vi udsættes for dem, potentielt kan føre til depression. I dette afsnit udvises en sjælden forståelse og omsorg, hvilket gør bogen til en uvurderlig følgesvend på vejen mod bedre balance og humør.

Depressioner, Carsten Vagn Hansen, Forlaget Hovedland. Køb bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale af Depressioner -den bedste bog om depression? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!