Dit sunde barn

4 okt, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Dit sunde barn – sådan er en smuk bog, skrevet af Rose Maimonde til landets mange forældre og bedsteforældre. Målet er at inspirere og hjælpe til sunde valg, så vores børn kan få en god, naturlig og kemifri opvækst.

Bogen er sprængfyldt med gode råd til alt lige fra valg af sutter til gode madpakker, cremer og modellervoks og meget mere. Den indeholder også lækre, sunde, velsmagende og særdeles børnevenlige opskrifter.

Et helt rent barneliv er vanskeligt at efterkomme og måske heller ikke ønskværdigt, men som forælder og bedsteforælder giver det stor mening at kunne navigere udenom alskens kemi i mad, cremer, legetøj og andre produkter. Det er måske nok i virkeligheden deri en af de største gaver, som vi kan give vores børn og børnebørn, ligger. Denne bog kan hjælpe og fortjener derfor sin plads på hylden hos landets børnefamilier.
Du kan købe bogen her

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!