Forstå din søvn

3 jan, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Forstå din søvn er en helt ny bog, skrevet af Birgitte Rahbek Kornum. Har du svært ved at sove, eller vil du bare gerne vide lidt mere om, hvad der sker i hjernen og kroppen, når du sover, så kan jeg varmt anbefale Birgitte Rahbek Kornums nye bog. Birgitte er søvnforsker, og med Forstå din søvn har hun bare formået at skrive en helt fantastisk god bog om søvn.

Birgitte skriver i et letforståeligt sprog, og bogen er sat grafisk enkelt op, så indholdet forekommer indbydende og overskueligt. Den er derfor både hyggelig og let at læse, den afliver søvnmyter på stribe, og så er Birgittes budskaber, udover at være susende vigtige, også grundigt videnskabeligt velfunderede.

Bogen Forstå din søvn indeholder mange små og store guldkorn, og den fortæller, så det kan forstås, om søvnbiologi, om søvnløshed, om drømme og ikke mindst om betydningen af hjernens vaskemaskine, der kører, netop mens vi sover. Stille og roligt afdækkes det i bogen, hvorfor vi har behov for mindst syv timers søvn hver nat, hvad der kan skabe udfordringer i forhold til en god nattesøvn, hvordan søvnmangel svækker vores opmærksomhed, skarphed og hukommelse og ikke mindst, hvad vi kan gøre ved det.

Forstå din søvn bør læses af alle voksne danskere, for bogen beskriver udover mulige årsager til mangelfuld nattesøvn også veje til bedre nattesøvn samt forskellene på søvn afhængig af vores alder. Så hvad enten du er barn, ung, voksen eller gammel, er der råd og viden at hente.

Forstå din søvn er den bedste bog jeg til dato har læst om søvn. Den er væsentlig og vil uden tvivl kunne være til gavn og glæde for mange danskere med eller uden søvnproblemer. Jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om betydningen af en god nattesøvn HER
Du kan læse mere om, hvordan du slipper af med søvntyvene HER
Du kan læse mere om melatonin HER

Var du tilfreds med denne omtale af Forstå din søvn? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!