Fri for Allergi

8 mar, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Fri for Allergi er en helt ny bog om allergi, der netop har set dagens lys. Og den er virkelig GOD. Bogen Fri for allergi er skrevet af Mette Bender og Søren Lange, der på kompetent, overskuelig og praktisk vis fører dig igennem mulige årsager samt naturlige behandlingsformer, hvis du lider af allergi.
Fri for allergi hjælper dig helt enkelt til at finde årsagerne til eksempelvis mavesmerter, ledsmerter, røde øjne samt til eventuel uoplagthed, eksem eller nedtrykthed. Bogen gennemgår de hyppigste allergener, og bogens forfattere har også velunderbyggede bud på, hvad du kan gøre via mad, urter, kosttilskud og meget andet. De har tillige udviklet en Allergikur, som styrker og beroliger immunforsvaret, så du er bedre rustet i forhold til eventuelle allergiske reaktioner.
I bogen kan du læse om histaminforgiftning, og hvordan du undgår det helt naturligt. Du kan læse om inflammation, og også her får du redksaber til mad, der dæmper inflammation i kroppens væv, og som dermed kan dæmpe smerter og irritation. Du kan blive klogere på årsager og behandling af fordøjelsesmæssige ubalancer og tarmproblemer. og meget, meget mere.
Her er masser af god viden at hente. Bogen er smuk, indbydende at læse og fyldt med praktiske råd og skønne opskrifter. Den er skrevet af mennesker, der ved, hvad de har med at gøre, og jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger.
Fri For Allergi kan købes her HER
Var du tilfreds med denne bogomtale?  Så må du rigtig gerne klikke “Synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!