Havtorn – Desserter, kager og søde sager

9 sep, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Kim Gravenhorst ved noget om havtorn. Sidste år udgav han den fantastisk gode bog Havtorn – Nordens citron. Nu har han udgivet bog nummer to, der handler om Havtorn – desserter, kager og søde sager.

Det er en smuk bog, særdeles inspirerende og fyldt med delikate opskrifter på eksempelvis kokossnitter med havtorn, småkager, kanelsnegle med æble og havtorn (men lav din egen butterdej ☺), marmelade, kompot, desserter og fyldte chokolader. De sunde og syrlige bær tilfører kager, desserter og sødt en ekstra smagsdimension, og deres citronagtige smag passer fantastisk godt til de ofte søde kager og desserter.

I bogen Havtorn – Desserter, kager og søde sager får du en grundig indføring i havtorn, hvorfor de er så sunde, hvor du kan plukke eller købe dem, hvordan du udnytter bærrenes sunde og gode egenskaber i safter og sirupper, som kan gemmes på køl og hvordan du kan anvende dem. Jeg kan varmt anbefale denne bog, den er inspirerende og smuk, fyldt med skønne billeder og dejlige opskrifter.

Du kan læse mere om havtorn HER og HER
Du kan købe bogen Havtorn – Desserter, kager og søde sager HER
Du kan læse min omtale af Havtorn – Nordens citron HER
Du kan finde opskriften på kokostoppe med havtorn HER
Du kan finde opskriften på havtorn og ingefærdrik HER
Du kan finde opskriften på havtorn marmelade HER
Du kan købe økologiske havtorn HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!