Kvinder i overgang

29 jul, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Susanne Løfgren har skrevet en fantastisk smuk, modig og klog bog om kvinder og overgangsalderen, om at finde hjem til os selv og hvile godt i dem vi er.

Kvinder i overgang er først og fremmest en nænsom og vidunderlig hjælp til alle kvinder, der er på vej, undervejs eller har passeret overgangsalderen. En naturlig livsfase, hvor vi som kvinder ikke bare gennemgår fysiske forandinger men også også psykiske, sjælelige og spirituelle ændringer. Friheden efter den fertile alder giver os nye muligheder, der både kan være udfordrende, skræmmende eller tiltalende. Vores kroppe forandrer sig ofte, og de forandringer, der sker i såvel ydre som indre lag i forbindelse med overgangsalderen er for mange kvinder en stor udfordring. Susanne tager fat på disse problemstillinger med sjælden livsklogskab og nænsomhed.

Jeg er begejstret for bogen, der ikke bare er smuk indeni men også udenpå. Kapitlet om optimal kost i forbindelse med hormonelle forandringer er skrevet af Mia Damhus, og er, som alt fra hendes hånd, yderst kompetent og velfunderet.

Det er en god bog, en bog, som du vil nyde at læse. En bog, som hjælper dig med vise råd om optimal kost og motion, om meditation og en hjælpende hånd fra Bach’s blomsterremedier. Mine varmeste anbefalinger.
Du kan købe bogen HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!