“Mesterlære” af Peter Bastian – Spændende stof til eftertanke!

7 okt, 2014 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

“Mesterlære” af Peter Bastian – Spændende stof til eftertanke!

Jeg savner Simon Spies. Jeg savner mennesker, der tør skille sig ud, have anderledes meninger og som tør udfordre vores danske normalisme. Uden sammenligning med Spies iøvrigt, så er Peter Bastian et af de mennesker. Et menneske med mod, visdom og bredt udsyn som netop tør udfordre os med sine interessante og indsigtsfulde betragtninger.

Peter Bastians nye bog hedder “Mesterlære”, og det første jeg bemærkede var, at bogen er skrevet i “jeg” form. Alene det kan for nogle være en provokation. Det var det umiddelbart for mig, indtil jeg begyndte at læse. Her er ingen selvhøjtidelighed, derimod masser af uhøjtidelighed og selvironi. Det hjælper unægteligt.

Bogen er så fantastisk velskrevet, at det er en ren fornøjelse. Peter Bastian gør op med rigtig mange temaer og emner, bl.a. med vores “offerrolle” mentalitet, med vores manglende respekt for børns forståelse og fornemmelser og med overomsorgen. Alle disse livtag krydres med gode og underholdende historier fra det virkelige liv og garneres med Bastians selvoplevede erfaringer. Det gør bogen til en yderst velsmagende mundfuld, som jeg på det varmeste kan anbefale. Den giver stof til eftertanke og et rigtigt godt grin med i købet.

Klik her for at købe “Mesterlære” 

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!