Naturlig hormonterapi og bioidentiske hormoner

2 jun, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Naturlig hormonterapi og bioidentiske hormoner – en ny bog om bioidentisk hormonbehandling – jeg kan kun sige: LÆS DEN…

Naturlig hormonterapi og bioidentiske hormoner er en af de væsentligste bøger, som jeg har læst i nyere tid. Det er en bog, som jeg vil anbefale alle kvinder at læse, for den tager et yderst vedkommende emne op – nemlig vores hormonsystem. Vores fine, følsomme og påvirkelige hormonsystem behandles detaljeret, professionelt og letlæseligt i bogen, der gør op med danske lægers forældede og skadelige anbefalinger af syntetiske hormoner til kvinder.

Bogen, der er skrevet af Anette og Jens-Ole Paulin, gennemgår på fin og letforståelig vis de komplicerede og interagerende hormonelle processer, og forklarer så alle kan være med, hvorfor vi kvinder ikke skal finde os i, ikke at få ordineret bioidentiske hormonbehandlinger, når behovet er der. Vi anvender stadig i Danmark – stik imod seneste forskning – syntetiske hormonbehandlinger, der hverken har den ønskede effekt eller er bivirkningsfri. Ja faktisk øger flere af de præparater, der p.t. anvendes i Danmark risikoen for udvikling af såvel brystkræft som hjerte/kar sygdomme. Det har været velkendt viden for lægerne i mange år.

Bogen påviser, at også i denne sammenhæng er det nødvendigt at tage sagen i egen hånd, at sætte sig ind i tingene og tage ansvar for egen sundhed.

Vi kvinder har heldigvis et valg. Oven i købet et forskningsmæssigt yderst velunderbygget valg. Det handler om bioidentiske hormonbehandliger, tilrettelagt efter kroppens individuelle behov og mangler. Sådanne behandlinger kan være effektfulde og bivirkningsfri, og kan give mange af os kvinder, der er berørte af hormonelle mangler eller ubalancer, et helt nyt og godt liv.

Jeg kender mange kvinder, der forgæves har opsøgt deres praktiserende læge med henblik på hormonel udredning og eventuel behandling med bioidentiske hormoner. De er alle gået forgæves. Et par stykker har efterfølgende bekostet konsultationer og behandlinger i udlandet med fantastisk gode resultater, men det er dyrt og ikke en mulighed alle har. Hvorfor skal vi danske kvinder forholdes naturlig, veldokumenteret og bivirkningsfri behandlinger? Jeg fatter det ikke, men lider du af hormonelle ubalancer, overgangsaldersymptomer, depression, dårlig nattesøvn, tørre slimhinder, autoimmune sygdomme eller andet, så kan jeg kun opfordre dig til at læse bogen, tage den med til din læge og kræve de rette analyser og ved behov få tilrettelagt en individuelt tilpasse behandling med bioidentiske hormoner. Alt andet er at spille hasard med vi kvinders helbred og livskvalitet.

Naturlig hormonterapi og bioidentiske hormoner får mine aller varmeste anbefalinger. Bogen kan købes HER
Du kan læse Anette Paulins artikel om hvorfor hormoner har behov for vitaminer og mineraler HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!