Naturligt sunde børn

29 jul, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Min dygtige kollega og kvinden bag firmaet Æblebørn, Anette Straadt, har skrevet en virkelig god og lettilgængelig bog om, hvordan vi hjælper vores børn til naturlig sundhed. Bogen hedder Naturligt sunde børn, og den er blottet for fanatisme, men udgør derimod en suveræn og praktisk håndsrækning til såvel forældre som bedsteforældre.

Naturligt sunde børn omhandler alt lige fra barnets fordøjelse til snottede næser, overfølsomhed og nattesøvn. Og meget mere. Bogen indeholder praktisk og velunderbygget viden, erfaringer og gode bud på, hvad du kan gøre, hvis dit barn bliver sygt, får udslet eller ikke vil sove. Bogen indeholder også et afsnit, der kaldes “Nødhjælpskassen”. Et genialt kapitel med tips og gode ideer til hvad du som forælder altid bør have i toiletskabet, og hvad du kan være opmærksom på og gøre, hvis der opstår akutte situationer eller sygdom.

Anette er sygeplejerske og sundhedsplejerske og har arbejdet med børns sundhed i næsten 15 år. Hun ved hvad hun taler om, er selv mor til tre skønne krudtugler og anvender såvel sin professionelle viden som sine egne erfaringer i bogen. Anette formidler sin viden godt, bogen er virkelig god, letlæselig, og fortjener en plads hjemme hos alle landets børnefamilier. Et lille pip herfra er dog, at forlaget godt kunne have ofret det fantastiske indhold lidt mere forkælelse, eksempelvis i form af billeder til opskrifterne. Men det er småting, og bogen får uden vaklen mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde Mads Bos opskrift på Prinsesse Smoothie HER
Du kan finde Mads bos opskrift på Kong Gulerod HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!