Stærke Knogler

5 jun, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Stærke Knogler er en helt ny bog, skrevet af Mia Damhus, en af Danmarks mest kompetente ernæringsterapeuter. I denne helt nye bog får du velunderbygget og god vejledning til på helt naturlig vis at genopbygge og vedligeholde din knoglemasse. For knoglevæv er ikke statisk, det er særdeles levende, og du kan nedbryde og genopbygge knoglevæv hele livet.

Det er vigtig viden i en tid, hvor flere og flere danskere får diagnosen osteoporose eller knogleskørhed. Mange går fra lægen i den tro, at det er en kronisk lidelse, som kræver livslang medicinering. Bogen Stærke Knogler giver dig muligheden for selv at tage fat og via sund mad og motion at genoprette en stærk knoglemasse.

Stærke Knogler tager først og fremmest udgangspunkt i god og knogleopbyggende mad. Hvilke fødevarer stimulerer til knogleopbygning, og hvilke kan udgøre en trussel for sundt knoglevæv. Knogleskørhed er en inflammatorisk lidelse, og du kan komme rigtig langt med god og næringsrig mad.

Tilskud af kalk og D vitamin har vist sig utilstrækkeligt, og langt flere mikronæringsstoffer end blot disse har betydning for stærke knogler. Også vores levevis med stress, kaffe og manglende motion kan nære den ulmende alarmtilstand i kroppens væv, som også kan fremkalde osteoporose eller knogleskørhed.

At opbygge sundt knoglevæv og dæmpe inflammation i kroppens indre kræver viden om, hvilke typer råvarer, der er særligt næringsrige, og hvilke, der dæmper inflammation og styrker din indre biokemi. Eksempelvis anbefales der måltider med masser af grønsager men uden sukker og gluten.

Mia Damhus’ nye bog Stærke Knogler er bragende god, særdeles inspirerende, og en bog man bliver klogere af at læse. Stærke Knogler er en vigtig bog, der får mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe Stærke Knogler HER
Du kan læse om, hvordan forebygger osteoporose HER
Du kan læse mere om kalk og magnesium, former og optagelighed HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Stærke Knogler? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!