Super Simpel Sundhed – Ny bog af Mads Bo

2 sep, 2014 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Super Simpel Sundhed er en ny bog af Mads Bo, og en bog, der inspirerer og glæder. Kort sagt giver bogen dig et kærligt spark bagi til at komme igang med en sundere livsstil.

Bogen Super Simpel Sundhed er skrevet af Mads Bo Pedersen, der på egen krop har oplevet, hvad usund levevis kan afføde af kropslige ubalancer, og hvor stor betydning en sundere livsstil kan ha’ for krop og sjæl. Mads skriver med ukuelig livsglæde, optimisme og positivitet og det er kun til at blive glad og inspireret af. Budskabet er, at sundhed ikke skal være kompliceret, men derimod en daglig gave vi gi’r os selv og vore kroppe.

Super Simpel Sundhed kommer rundt om rigtig mange væsentlige emner som eksempelvis hvordan du bedst nærer dine celler og miljøet omkring dem via mad, drikke og tanker. Men også hvad kunstige sødestoffer kan gøre ved dig og om mælk er godt eller skidt. Bogen er sprængfyldt med gode – og som oftest selvoplevede – råd og til sidst i bogen er der en række lettilgængelige – men meget lækre – opskrifter.

En oplagt bog til alle med bare den mindste interesse for egen sundhed. Mine varmeste anbefalinger.

Klik her for at købe bogen Super Simpel Sundhed

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!