Aamanns Smørrebrød – Inspirerende kogebog

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Aamanns Smoerrebroed er en rigtig inspirerende kogebog, fyldt med lette og indbydende smoerrebroedsideer, der

     5
Aamanns smoerrebroed

Aamanns Smørrebrød er en rigtig inspirerende kogebog, fyldt med lette og indbydende smørrebrødsideer, der passer perfekt til et dansk frokostbord. Bogen er nytænkende, fyldt med skønne billeder og indbydende ideer til skønt smørrebrød, når det er bedst. Bogen udstråler en dejlig afslappet stemning, og kan du lide rigtig dansk mad, så finder du her virkelig gode og til dels nye variationer af eksempelvis en dejlig kartoffelmad eller små pandekager med rejesalat med urter. Sidstnævnte opskrift kan jeg virkelig anbefale, den smager SÅ godt, og du kan finde opskriften ved at klikke her.

Bogen er super indbydende, lækkert fotograferet og opskrifterne spændende og nytænkte, så man simpelthen får lyst til at kaste sig over det delikate smørrebrød. Mangler du inspiration til let og lækker frokost, så er dette bogen.

Klik her for at bestille bogen her

Var du tilfreds med denne omtale af Aamanns Smørrebrød? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.