Bach Dit Barn Op – God bog af Susanne Løfgren

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bach Dit Barn Op – God bog af Susanne Løfgren

 

Susanne Løfgren er en særdeles erfaren Bach terapeut. Hun har skrevet en virkelig smuk og omsorgsfuld bog om Bachs remedier til børn. Hun kalder den derfor “Bach dit barn op”. Den er en fantastisk hjælpsom bog til alle børnefamilier og til bedsteforældre med.

Muligvis har du prøvet Bachs rescue produkter. Jeg er en af dem, der altid har dem med mig i tasken, fordi de er så gode og effektive. Men Bach’s blomstermedicin er meget mere end det. Det er en stor variation af dråber, der har vist sig at kunne have gediegen genoprettende effekt på den enkelte. Dråberne kan således lindre og genoprette rigtig mange ubalancer.

Susanne gennemgår i bogen de forskellige Bach remedier og deres anvendelse, og i kapitlet “Bach i hverdagen med børn” er der rigtig god og omsorgsfuld hjælp at hente. Her gennemgåes psykiske problematikker såvel som fysiske med forslag til, hvilke Bach remedier, der vil kunne hjælpe og genoprette balancerne i kroppen. Det er en smuk bog, skrevet med stor respekt for individualitet og forskellighed, og den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER