Balance i stofskiftet

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Balance i stofskiftet

     5
Balance i stofskiftet

Balance i stofskiftet er en helt ny og særdeles lærerig bog. Her finder du nye vinkler på stofskifteproblematikker og gode redskaber til balancering.

Balance i stofskiftet er en ny bog, skrevet af af to yderst kompetente kvinder Inger Mann Forbes og Else Marie Juhl Thomsen, og den er virkelig GOD. De har frembragt en virkelig letforståelig og indbydende bog, som jeg er overbevist om vil kunne hjælpe mange med stofskifteudfordringer.

Skjoldbruskkirtlen er en lille, sommerfugleformet kirtel placeret foran og nederst på halsen, men dens lille størrelse til trods, har den stor indflydelse på dit generelle helbred. Den påvirker funktionen af hvert eneste organ i din krop, og hvis dens stofskiftehormoner ikke fungerer korrekt, kan det skabe ubalance og ubehag. Flere og flere danskere, i særlig grad danske kvinder, oplever stofskifteubalancer.

I bogen inddrages såvel fysiske som mentale aspekter som mulige årsager til stofskifteubalancer. Det er særdeles lærerigt og positivt. Vi ved i dag, at også stofskiftet er påvirkeligt af miljøet i og omkring cellerne, og ifølge forfatterne kan såvel traumer som overbevisninger og personlighedstræk også have stor indvirkning. Mennesker med ubalance i stofskiftet opleves ofte at have en type A personlighed. Type A mennesker betegnes som aktive, arbejdsomme, ambitiøse, selvkritiske og perfektionistiske, hvilket ofte kan føre til selvstress.

Vores tanker, overbevisninger, levemåde og det vi spiser og drikker og omgiver os med har således betydning for dannelsen af stofskiftehormoner, ligesom alle hormoner har behov for en stadig forsyning af vitaminer og mineraler. Mange af disse aspekter tages der slet ikke højde for i behandlingen af stofskifteproblematikker i Danmark. Du kan med stor fordel læse mere om disse aspekter samt hente viden og redskaber til naturlig bedring af eventuelle ubalancer i bogen Balance i stofskiftet. Den får mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen Balance i stofskiftet HER
Du kan læse mere om stofskiftet HER

Var du tilfreds med denne artikel om Stofskifte – balance og behandling? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.