Basiske Smoothies

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Basiske Smoothies

     5

Basiske Smoothies er en rigtig god bog med gode anvisninger og opskrifter til en mere basisk smoothies.

Rigtig mange, der lider af gigt eller andre smertefulde lidelser, oplever lindring ved en mere basisk levevis. Julie Vøldan var en af de første pionerer indenfor dette spændende område, og hun hjalp rigtig mange mennesker via sine basiske opskrifter og leveråd.

Kroppen lider, hvis den er for sur, og den almindelige danske kost indeholder idag langt flere syredannende fødevarer, end den gjorde tidligere.

Simonne Holm har skrevet en rigtig god bog om basisk levevis, og fyldt den med lækre basiske smoothies og safter. Bogen hedder Basiske Smoothies, og det er en informativ, opdateret og inspirerende bog. Med denne bog i hånden kan du let og uden det store besvær navigere i junglen af fødevarer og finde vejen til en mere basisk levevis og muligvis færre generende symptomer.

Din krop vil givetvis elske basiske smoothies og juicer, og hvis ikke du vidste det, så optager kroppen ilt langt bedre, når miljøet i og omkring cellerne er mere basisk.

Du kan købe Basiske Smoothies HER
Du kan læse mer om syre og base balancen HER
Du kan læse mere om syre og base og kræft HER
Du kan læse mere om Simonne Holm HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.