Bedste Bog om Whiplash

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bedste Bog om Whiplash

 

Denne bog om whiplash skrevet af Charlotte Lillegaard og Bodil Møller Christensen kan varmt anbefales. Jeg ville ønske, at den bog var skrevet dengang jeg selv var udsat for et trafikuheld, for den er fyldt med den seneste forskning, nyttig viden og praktiske råd, hvis uheldet skulle være ude.
Alt for mange med whiplash blev fejlbehandlet for 10 år siden, og lige så mange bliver fejlbehandlet i Danmark idag. Desværre. Vi er ikke dygtige nok til hverken at diagnosticere eller behandle denne lidelse, og vi gør ikke brug af den efterhånden omfattende udenlandske forskning, der foreligger. Derfor er denne bog en gave til de mange, der oplever whiplsh eller lider af følger efter whiplash. Der er nemlig meget, du selv kan gøre. Vi er nødt til, også når det gælder whiplash, selv at tage ansvar.

Whiplash kan nemlig føre til alt lige fra hormonelle ubalancer, fordøjelsesbesvær, stress, tinnitus, svimmelhed, ændret syn, nedsat kraft i armene, træthed og lydfølsomhed – og faktisk meget mere. Symptomer, som patienten idag ikke i tilstrækkelig professionel grad hjælpes med redskaber til at komme sig over. Heldigvis er der hjælp at hente hos mange osteopater, kranio sakralterapeuter, psykologer og psykoterapeuter. Bogen her er et uundværligt og hjælpsomt værktøj for alle, der lider af whiplash. Mine varmeste anbefalinger.

Køb bogen HER