Behandling af Stress, Angst og Depression – Uden Medicin eller Terapi

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Behandling af Stress, Angst og Depression - Uden Medicin eller Terapi er en virkelig god og brugbar bog, skrevet af David Servan-Schreiber.

     4
Behandling af Stress, Angst og depression uden medicin eller terapi

Behandling af Stress, Angst og Depression – Uden Medicin eller Terapi er en virkelig god og brugbar bog, skrevet af David Servan-Schreiber.

Jeg har lige genlæst denne fantastiske bog, skrevet af David Servan-Schreiber, og jeg bliver igen betaget af hans logiske tilgang til behandling af alvorlige lidelser som angst og depression. Jeg ville ønske, at alle med disse sygdomme ville læse denne bog og anvende de effektive råd. For helt ny forskning viser, at vort eksplosivt stigende indtag af de såkaldte “lykkepiller” på ingen måde gør os lykkeligere. Tværtimod bliver der sat spørgsmålstegn ved lykkepillers medicinske effekt, og forskere har været fremme med udsagn om, at cirka firs procent af lykkepillers eventuelle effekt, kan skyldes placebo.

Indtag af antidepressiva – herunder de såkaldte lykkepiller – medfører rigtig mange bivirkninger. Gener som kvalme, træthed, impotens, mundtørhed, svimmelhed og søvnløshed er hverdag for mere end 400,000 danskere, der hver dag indtager “lykkepiller”. Helt ny forskning fra Gentofte Sygehus viser desuden en overdødelighed grundet hjertestop blandt mennesker, der indtog antidepressiv medicin af typen cittalopram, der blandt andet findes i midlet Cipramil. Tyske læger behandler disse lidelser succesfuldt ved brug af perikum, det kan du læse mere om her på min blog og det er muligt at undersøge andre muligheder for naturlig bedring, før der gribes til indtag af “lykkepiller”. her kan denne bog anbefales, og du kan klikke her for at købe bogen Behandling af stress, angst og depression uden medicin eller terapi

Du kan læse mere om naturlig behandling af depression og vintertristhed HER
Du kan læse mere om depression og diagnoser HER

Du kan læse om Peter Gøtzsches syn på medicinalindustriens rolle HER

Var du tilfreds med denne bogomtale af Behandling af Stress, Angst og depression uden medicin eller terapi? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.