Bliv gravid

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bliv gravid

     4

Nanna Ewald Stigel er forfatter til denne skønne og brugbare bog “Bliv gravid”. Har du brug for konkret og solid viden om mekanismerne bag fertilitet og graviditet, til at vide mere om madens betydning for fertilitet og graviditet, om mulige årsager til, at du ikke er blevet gravid, om vitaminer og mineralers rolle for fertiliteten og meget meget mere, så er dette bogen for dig. Her er god hjælp at hente.

Bogen er spækket med velunderbygget viden, som hånd i hånd med mangeårige erfaringer viser, at du via den rette kost og skræddersyede kosttilskud ikke blot kan styrke din fertilitet, men også kroppen og sundheden generelt. Der ligger ofte ubalancer, belastninger  og for mange også mangel på vitaminer og mineraler til grund for infertilitet. Bogen Bliv gravid afdækker disse potentielle ubalancer og viser dig, hvordan du helt naturligt kan spise og leve dig tilbage i balance. 

Bliv gravid er velskrevet og rådene lette at følge. Bogen får mine varmeste anbefalinger. Du kan købe Bliv gravid HER
Du kan læse mere om naturlige veje til graviditet HER
Du kan læse mere om osteopatisk behandling til afhjælpning af infertilitet HER

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.