Bog om Svinkløv Badehotel

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bog om Svinkløv Badehotel

     4
Svinkloev Badehotel

Bogen om Svinkløv Badehotel er indbydende, stemningsfuld, hyggelig og fyldt med smukke billeder og dejlige opskrifter.

De dedikerede mennesker bag Svinkløv Badehotel, Kenneth og Louise Toft-Hansen har skrevet en bog om det legendariske hotel. Den er fantastisk smuk, fyldt med stemningsfyldte billeder, taget af Torben Hjulmand, og det er nok til dato den smukkeste bog, der er udgivet om Svinkløv.

Svinkløv står for mange af os som symbolet på et rigtigt dansk badehotel, som det var i de gode gamle dage. Jeg har været så heldig at besøge Svinkløv Badehotel igennem de seneste tyve år med min familie, og jeg var derfor spændt på at opleve det nye, genopbyggede hotel, da vi i august måned genoptog vores årlige tradition.

Og hvor er genopførselen foretaget fint. Med stor respekt, omhu og sans for traditioner og detaljer. Det var helt igennem fantastisk – og også rørende – at besøge det historiske badehotel i nye klæder – i version 2019. Stuerne står smukt i de velkendte smukke farvetoner, men nu elegant fornyet og med de kønneste stole og gardiner, man kan forestille sig. Den fine bronzeskulptur af en liggende dame havde overlevet branden og var efter en grundig rengøring igen placeret på sin faste plads i receptionen. Værelsesnøglerne var genskabt i deres oprindelige form, og hver eneste detalje var bare så gennemtænkt. Tak til jer, Kenneth og Louise, for æstetisk og smukt at genskabe – og for også forsigtigt at turde nyskabe – et stykke Danmarkshistorie. Vi glæder os allerede til næste år.

Stemningen fra hotellet fanges noget så fint i den smukke bog om Svinkløv Badehotel, ligesom den er fyldt til randen med skønne opskrifter. Maden på Svinkløv har altid haft tradition for at være god, men også på dette område er der sket et løft. Det er ganske enkelt sublim mad. De smukt serverede retter er delikate, nytænkte og virkelig velsmagende.

Har du lyst til selv at opleve Svinkløv mad, når det er allerbedst, så kan jeg varmt anbefale dig at anskaffe dig bogen Svinkløv Badehotel, for her finder du de skønneste Svinkløv retter, udviklet af Kenneth Toft-Hansen og Henrik Aggerholm Olsen. Bogen er i særklasse smuk og opskrifterne fænomonale.

Prøv eksempelvis Svinkløvs skønne fiskefrikadeller HER
Du kan købe den smukke Svinkløv bog HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen om Svinkløv Badehotel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.