Bruce Liptons “Intelligente Celler” – nu på dansk

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bruce Liptons "Intelligente Celler" - nu på dansk. Intelligente celler er en banebrydende god bog, der saetter fokus på den enorme sundhedsmaessige betydning, der ligger i vores overbevisninger og tankemoenstre

     2
Intelligente celler

Bruce Liptons “Intelligente Celler” – nu på dansk. Intelligente celler er en banebrydende god bog, der sætter fokus på den enorme sundhedsmæssige betydning, der ligger i vores overbevisninger og tankemønstre. Bruce Lipton er cellebiolog, og han gør op med mange års overbevisning om vores arveanlæg DNA som hovedårsag til udvikling af sundhed eller sygdom. Det er derimod det miljø, der er i og omkring vores celler, der er afgørende for sundhed og balance eller det modsatte. Det miljø påvirkes af vores tankemønstre, den måde vi lever, spiser og drikker på samt af hvor meget vi får os rørt og sovet.

Jeg har i mange år været stor fan af Bruce Lipton, og føler mig som en af de rigtig heldige. Jeg var nemlig med, da Bruce Lipton besøgte Danmark i 2011. Det var en stor oplevelse, og selvom jeg har læst hans bog flere gange, så var det nu noget ganske særligt at høre ordene fra hans egen mund. Vores tanker og overbevisninger har nemlig langt større betydning for vor indre biokemi, end vi anerkender i vore daglige liv.

Det er en fantastisk bog, som efter min mening burde indgå som pensum på såvel gymnasiet som lægestudiet. Men læs denne bog, der nu er kommet på dansk. Den er GOD, og måske har den ligefrem stor betydning for resten af dit liv.

Klik her for at købe bogen 

Var du tilfreds med denne artikel om Bruce Lipton “Intelligente celler”? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.