Depressioner – den Bedste Bog om Depression

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Depressioner - den bedste bog om depression er skrevet af Carsten Vagn Hansen. Han kalder den Depressioner - Naturlig Behandling

     7
Depressioner -den bedste bog om depression

Depressioner – den bedste bog om depression er skrevet af Carsten Vagn Hansen. Han kalder den Depressioner – Naturlig Behandling.

Carsten Vagn Hansens bog Depressioner – Naturlig Behandling er kort og godt den bedste bog jeg til dato har læst om emnet depression. Bogen henvender sig til danskere, der lider af depressioner, hvilket er en stadigt stigende gruppe mennesker. Næsten 10% af den danske befolkning spiser nemlig de såkaldte lykkepiller. Det er en efter min mening en fortvivlende udvikling, og bogen sætter da også berettiget spørgsmålstegn ved danskernes store forbrug af antidepressiva.

Der er derfor voldsomt stort behov for fokus på naturlige tiltag, som vi hver især kan implementere i vores hverdag. Tiltag der kan virke såvel forebyggende som helbredende for indre balancer og humør. Det får du i denne bog, der tilbyder en bred vifte af helt naturlige og velunderbyggede redskaber. Den er let læselig og sprængfyldt med værdifulde informationer om eksempelvis vitaminer og mineralers rolle i relation til dannelsen af væsentlige signalstoffer som serotonin og melatonin, der begge har betydning for vores humør. Den sætter fokus på al den uønskede kemi vi omgiver os med, og foreslår en mulig sammenhæng mellem eksempelvis methylkviksølv og udvikling af depressioner. Du får konkrete råd med på vejen omkring mad og motion og samtidig med alle disse konkrete tips, sluttes bogen af med en række smukke og brugbare betragtninger over livsfaktorer, som hvis vi udsættes for dem, potentielt kan føre til depression. I dette afsnit udvises en sjælden forståelse og omsorg, hvilket gør bogen til en uvurderlig følgesvend på vejen mod bedre balance og humør.

Depressioner, Carsten Vagn Hansen, Forlaget Hovedland. Køb bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale af Depressioner -den bedste bog om depression? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.