Dit sunde barn

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Dit sunde barn

     4

Dit sunde barn – sådan er en smuk bog, skrevet af Rose Maimonde til landets mange forældre og bedsteforældre. Målet er at inspirere og hjælpe til sunde valg, så vores børn kan få en god, naturlig og kemifri opvækst.

Bogen er sprængfyldt med gode råd til alt lige fra valg af sutter til gode madpakker, cremer og modellervoks og meget mere. Den indeholder også lækre, sunde, velsmagende og særdeles børnevenlige opskrifter.

Et helt rent barneliv er vanskeligt at efterkomme og måske heller ikke ønskværdigt, men som forælder og bedsteforælder giver det stor mening at kunne navigere udenom alskens kemi i mad, cremer, legetøj og andre produkter. Det er måske nok i virkeligheden deri en af de største gaver, som vi kan give vores børn og børnebørn, ligger. Denne bog kan hjælpe og fortjener derfor sin plads på hylden hos landets børnefamilier.
Du kan købe bogen her

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.