Flydende Magi – juicer og smoothies til børn

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Flydende Magi – juicer og smoothies til børn

     3

Min gode ven Mads Bo, kendt for sine fantastiske juicer og smoothies, har skrevet en ny bog, denne gang henvendt til børn. Flydende Magi – juicer og smoothies til børn er en bog, man bliver top glad af at læse. Her er gode råd til, hvordan du gør det meningsfyldt for dit barn at drikke friskpressede grønsagssafter eller smoothies.

Muligvis ser du det som en umulig opgave at få dit barn til at drikke grønsagssmoothies, men det hjælper og motiverer at tale med dem om, hvordan spinat i smoothien giver større muskler, så de kan løbe hurtigere, eller hvordan gulerødder giver et skarpere syn, så de bedre kan ramme bolden. Ved også som forælder at foregå med et godt eksempel, være en god rollemodel og vise børnene hvad sund mad og masser af grønsager kan gør for os, kan selv børn med særdeles sarte smagsløg motiveres til at prøve.

Det er en fed bog, let at gå til og med rigtig mange gode råd og gode anvisninger til at få flere sunde grønne sager i børnene. Navnene på den flydende magi tilbørn spænder fra Muskeljuice til Trylledrik og Pudekamp, så har dit barn ikke overgivet sig allerede, så skal de kreative og sjove navne på drikkene nok gøre det sidste. En anbefalelsesværdig bog til såvel forældre som bedsteforældre.
Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på Prinsesse Smoothie HER
Du kan finde opskriften på Kong Gulerod HER

Kunne du lide denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.