Fra en plantespisers køkken

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Fra en plantespisers køkken

     5

Ny bog Fra en plantespisers køkken.
Der er stort fokus på den grønne levevis, og flere og flere danskere vælger en enten vegetarisk eller vegansk levevis. En sådan levevis kræver, at du sætter dig grundigt ind i, hvorfra du så kan sikre dig de livsnødvendige aminosyrer og komponere dine måltider optimalt, så du sikrer dig alle livsnødvendige næringsstoffer. Det har Marianne Lodberg skrevet en dejlig og livsbekræftende bog om.

Med bogen “Fra en plantespisers køkken – vegansk mad ganske enkelt” gennemgår Marianne skridt for skridt, hvordan du kan leve enkelt og rigtig godt på en vegansk kost. En veganer lever som en vegetar, men udelader desuden alle animalske fødevarer, også æg og mælkeprodukter.

Det kan lyde besværligt, men det behøver det på ingen måde at være. Marianne gør livet som veganer let og indbydende, og bogen er fyldt med gode råd og indbydende opskrifter, der er lette at gå til. Du kan lade dig inspirere af et par af opskrifterne på sund broccolisalat og klatkager herunder.

Det er en dejlig bog Marianne har skrevet, hun ved, hvad hun taler om, og bogens anbefalinger går all in på økologisk og plantebaseret levevis, gør op med madspild, og inspirerer i det hele taget til, at vi tænker os mere om i forhold til de valg, vi træffer hver eneste dag i forhold til vores indkøb og madvalg. Ikke alene for vores egen skyld men også for vores miljø, omgivelser og efterkommeres skyld.

Fra en plantespiser køkken er en dejlig bog, og du kan købe den i en række helsekostforretninger eller ved at maile en bestilling til Marianne Lodberg på chilli.ml@hotmail.com
Bogen Fra en plantespisers køkken – vegansk mad ganske enkelt koster 175,- + porto.

Du kan finde opskriften på sund broccolisalat fra bogen HER
Du kan finde opskriften på lækre klatkager fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.