Fri for Allergi

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Fri for Allergi er en helt ny bog om allergi, der netop har set dagens lys. Og den er virkelig GOD.

     5
Fri for allergi
Fri for Allergi er en helt ny bog om allergi, der netop har set dagens lys. Og den er virkelig GOD. Bogen Fri for allergi er skrevet af Mette Bender og Søren Lange, der på kompetent, overskuelig og praktisk vis fører dig igennem mulige årsager samt naturlige behandlingsformer, hvis du lider af allergi.
Fri for allergi hjælper dig helt enkelt til at finde årsagerne til eksempelvis mavesmerter, ledsmerter, røde øjne samt til eventuel uoplagthed, eksem eller nedtrykthed. Bogen gennemgår de hyppigste allergener, og bogens forfattere har også velunderbyggede bud på, hvad du kan gøre via mad, urter, kosttilskud og meget andet. De har tillige udviklet en Allergikur, som styrker og beroliger immunforsvaret, så du er bedre rustet i forhold til eventuelle allergiske reaktioner.
I bogen kan du læse om histaminforgiftning, og hvordan du undgår det helt naturligt. Du kan læse om inflammation, og også her får du redksaber til mad, der dæmper inflammation i kroppens væv, og som dermed kan dæmpe smerter og irritation. Du kan blive klogere på årsager og behandling af fordøjelsesmæssige ubalancer og tarmproblemer. og meget, meget mere.
Her er masser af god viden at hente. Bogen er smuk, indbydende at læse og fyldt med praktiske råd og skønne opskrifter. Den er skrevet af mennesker, der ved, hvad de har med at gøre, og jeg giver den mine allervarmeste anbefalinger.
Fri For Allergi kan købes her HER
Var du tilfreds med denne bogomtale?  Så må du rigtig gerne klikke “Synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.