Frit Flet – en usædvanlig og meget morsom bog

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Frit Flet – en usædvanlig og meget morsom bog

 
frit flet bog

Tre gode veninder satte sig for at skrive en bog sammen. Det er der kommet et spændende, bramfrit og overraskende resultat ud af. Bogen indeholder et væld af forskellige former og vinkler på spørgsmål som køn, penge, sex og hudfarve. Her er “brevkasser”, interviews, lege og digte og meget mere. En collage af tanker, der fremstår ligefremme, morsomme, nytænkende, krøllede og særdeles læseværdige.

Jeg var så heldig at deltage i de tre forfatteres oplæsning igår i Øst for Paradis, og fik derfor lidt indblik i deres forskellighed, arbejdsmetoder og hvordan bogen var blevet til. De læste også nogle af teksterne op, for eksempel deres interview med to unge mænd. Det var morsomt og samtidig dybt bevægende.

Det er en stor bog, næsten ugebladsagtig i størrelsen, men til gengæld på 655 sider. Derfor en bog der kan læses i bidder og nydes over lang tid. Man keder sig ikke i selskab med Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup, de er interessante kvinder med hver deres meningers mod. Det er derfor også dejligt befriende at mærke deres rummelighed og respekt for hinanden. Mine varmeste anbefalinger til Frit Flet.

Du kan købe bogen HER