Guld i Gryden – inspirerende kogebog af Sif Orellana

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Guld i Gryden – inspirerende kogebog af Sif Orellana

     1
Sif Orellana har samlet sine allerbedste opskrifter i denne utroligt smukke og indbydende bog; Guld i Gryden. Bogen er sprængfyldt med Sifs dejlige fotos fra såvel dagligdag som fra rejser rundt i verden, ligesom bogen er krydret med små beretninger og fortællinger om, hvad der ligger til grund for de mange indbydende opskrifter.
Inspiration er her masser af, og bogen bugner af lækre og velsmagende mad. Du kan for eksempel prøve Børnenes lammeglade pitabrød, verdensklasse nuggets, super hit suppen eller hvad med at indlede påsken med en af mine absolutte favoritter: Mongolsk Barbecue eller den lækre indisk inspirerede Kyllingesuppe?. Begge opskrifter har Sif Orellana valgt med glæde at viderebringe til madforLivets læsere, og du kan finde dem nederst i nyhedsbrevet.
Man bliver i godt humør af at sidde med “Guld i Gryden”, man bliver også sulten, for de smukke og indbydende billeder kalder på gode måltider som basis for sundhed og livsglæde. Mine allervarmeste anbefalinger, også som en rigtig god værtindegave.
Du kan købe bogen HER
Her kan du finde Sifs opskrift på indisk kyllingesuppe
Her kan du finde Sifs opskrift på mongolsk barbecue