Høj Puls & 5:2 Kuren

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Høj Puls & 5:2 Kuren

     1

Jeg har tidligere anbefalet Michael Mosleys velunderbyggede 5:2 kur, en kur der er blevet kopieret og udgivet i voldsomt mange forskellige udgaver. Jeg finder den god og velunderbygget.

Nu har Michael Mosley barslet med en helt ny bog “Høj Puls”. Den uddyber teorierne bag højintensitets træning, som Michael Mosley nu med stort helbredsmæssig og vægtmæssig held praktiserer. I bogen får du konkret og videnskabelig viden om, hvorfor kortere træning med høj intensitet kan være ligeså effektivtivt og måske endda mere, end længerevarende træning.

Bogen forklarer, hvordan højintensitets træning påvirker dine indre balancer, dine sult og mæthedshormoner positivt, og hvordan dine blodsukkerniveauer balanceres og styrkes. Efter min mening, befriende dejligt at kortere træningssessioner med højere intensitet kan vise sig SÅ effektivt.

Hvis ikke du har set udsendelsen med Michael Mosley, hvor han sammen med en forsker prøver bogens teorier af på sig selv, så vil jeg varmt anbefale det. Det er såvel imponerende som interessant at se de resultater, han opnår.

Du kan købe bogen som e-bog HER

Du kan se filmen med Michael Mosley HER