ForsidenBøger og KurserBog-omtalerHold vægten efter slankekuren er slut

Hold vægten efter slankekuren er slut

Bog-omtaler

 
hold vægten efter slankekuren er slut

En anden rigtig god slankebog, som hjælper til såvel vægttab som vedligeholdelse af vægttab, er Kuren til varigt vægttab af Henrik Duer. Den møder den enkelte læser præcis hvor det er nødvendigt, er rummelig, kærlig, velunderbygget og GOD. Man bliver opmuntret af at læse den og inspireret, og man tror på at det kan lade sig gøre, hvadenten projektet hedder 10, 20, 30 eller 40 kilos vægttab.

Bogen guider dig nænsomt gennem fire faser, hvor det første kan give et vægttab på 4 kilo den første uge, næste fase 2 kilos vægttab på en uge, og så kommer der redskaber til, hvordan du kickstarter dit vægttab, hvis det er gået lidt i stå. Bogen indeholder også gode teknikker og redskaber til vægtvedligeholdelse, når du har nået din ideal vægt. 

Henrik Duer er træningsfysiolog og cand. scient i idræt. Han er manden bag TV3 programmerne “Ekstremt fed – et år til at redde livet”, og man mærker hans store erfaring og viden bogen igennem. Kan varmt anbefales, hvis du har ønske om et vægttab. 

Du kan købe bogen HER

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: