Kræft er ikke nogen sygdom…

kraeft er ikke nogen sygdom

 

Kræft er ikke nogen sygdom… Det påstår forfatteren Andreas Moritz i bogen Bogen Kræft er ikke nogen sygdom, det er en overlevelsesmekanisme. Bogen er ikke kun yderst læseværdig for mennesker, der har kræft inde på livet, den er læseværdig for alle. For du bliver klog af at læse bogen. Klog på din egen krops mekanismer og din fantastiske organismes intelligens. En intelligens vi ofte overhører, overdøver og negligerer via vores levevis og traditionelle medicinske behandlingsformer.

Bogen giver redskaber og håb til den enkelte. Berrettiget håb om at det vi spiser, det vi omgiver os med og de tanker vi tænker har betydning for kroppens balancer og evne til helbrede sig selv. Jeg har personligt lyst til at give alle dem jeg kender et eksemplar i julegave. Rigtig god læselyst.

Kan købes på Saxo.com her

Var du tilfreds med denne bogomtale af Kræft er ikke nogen sygdom…? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Debat