Krydderurter – ny bog om krydderurter af Lene Tvedegaard

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Krydderurter - ny bog om krydderurter af Lene Tvedegaard, og den er god

     7
Krydderurter - ny bog om krydderurter af Lene Tvedegaard

Krydderurter – Ny bog om krydderurter af Lene Tvedegaard

En virkelig dejlig ny bog om krydderurter har set dagens lys. Den hedder slet og ret “Krydderurter”, og den er skrevet af Lene Tvedegaard. Hun ved i den grad, hvad hun taler om, når hun beskriver såvel vilde krydderurter som havekrydderurter. Man bliver grebet af Lenes begejstring for krydderurternes mange næringsstoffer og sundhedsfremmende egenskaber, og man får lyst til at så og plante og dyrke. Og lige præcis til dette formål er bogen rigtig anvendelig, for den giver udførlige anvisninger, så du kan gribe det rigtigt an og komme godt igang.

Et utal af sorter gennemgåes grundigt med indholdsstoffer, anvendelse og eventuelle bivirkninger i bogen Krydderurter. Du får masser af gode råd til, hvilke sorter du med fordel kan anvende til såning og hvilke til udplantning eller vindueskarm. Ønsker du et krydderurtehøjbed eller handler det om krukker på terassen, så gennemgåes det med udførlige anbefalinger. Allervigtigst indeholder bogen en række skønne opskrifter med krydderurter. Derfor er den virkelig god at have ved hånden, hvis du vil have projekt krydderurter til virkelig at lykkes.   

Køb bogen HER
Læs mere om krydderurter HER 

Var du tilfreds med denne bogomtale af Krydderurter – Ny bog om krydderurter af Lene Tvedegaard? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.