Kvinder i overgang

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Kvinder i overgang

     2

Susanne Løfgren har skrevet en fantastisk smuk, modig og klog bog om kvinder og overgangsalderen, om at finde hjem til os selv og hvile godt i dem vi er.

Kvinder i overgang er først og fremmest en nænsom og vidunderlig hjælp til alle kvinder, der er på vej, undervejs eller har passeret overgangsalderen. En naturlig livsfase, hvor vi som kvinder ikke bare gennemgår fysiske forandinger men også også psykiske, sjælelige og spirituelle ændringer. Friheden efter den fertile alder giver os nye muligheder, der både kan være udfordrende, skræmmende eller tiltalende. Vores kroppe forandrer sig ofte, og de forandringer, der sker i såvel ydre som indre lag i forbindelse med overgangsalderen er for mange kvinder en stor udfordring. Susanne tager fat på disse problemstillinger med sjælden livsklogskab og nænsomhed.

Jeg er begejstret for bogen, der ikke bare er smuk indeni men også udenpå. Kapitlet om optimal kost i forbindelse med hormonelle forandringer er skrevet af Mia Damhus, og er, som alt fra hendes hånd, yderst kompetent og velfunderet.

Det er en god bog, en bog, som du vil nyde at læse. En bog, som hjælper dig med vise råd om optimal kost og motion, om meditation og en hjælpende hånd fra Bach’s blomsterremedier. Mine varmeste anbefalinger.
Du kan købe bogen HER

Var du tilfreds med denne artikel? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.