Lev med livets katastrofer – Fantastisk bog!

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Lev med livets katastrofer – Fantastisk bog!

 

En god veninde forærede mig for nylig en helt fantastisk bog, som jeg har stornydt her i ferien. Bogens tema passer perfekt til vores nuværende situation, men også til sommer, til ro og til fordybelse. Den er fantastisk god, og meget anbefalelsesværdig. Bogen hedder “Lev med livets katastrofer”, og er skrevet af Jon Kabat-Zinn.

Den er yderst velskrevet, man fornemmer, at forfatteren ved, hvad han taler om. Den handler om mindfullnes, og hvordan en daglig praksis kan hjælpe os allesammen igennem livets kriser, uanset omfang eller form.

Bogens budskaber er velunderbyggede, for eksempel har en gruppe forskere fra Harvard University netop offentliggjort et studie, der viser, at vi kan skabe positive ændringer I hjernen efter blot en uges daglig meditationspraksis. Vi lever I en verden fyldt med krav og stress. Vi er konstant online og forsøger at imødekomme arbejdsgiveres, omverdenens og måske også egne krav om at være opdaterede, om at svare hurtigt og i det hele taget være “på” døgnet rundt. Stress og indre uro kan påvirke vores adfærd, vores indre biokemi og vores hjerner negativt. Derfor kan en daglig stillestund, mindfulness eller meditation have stor positiv indvirkning på såvel hjerne som øvrig kropskemi. Det handler bogen om, hvorfor og hvordan, og det underbygges grundigt. Daglig meditation kan føre til positive neroplastiske ændringer i den grå substans i din hjerne. Bogen “lev med livets katastrofer” får hermed mine allervarmeste anbefalinger, den er FANTASTISK.

Du kan købe bogen HER

Du kan læse mere om meditations indvirkning på kroppen HER