Lomelinos Pajer

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Lomelinos Pajer

     2

Er du også vild med at kreere smukke og velsmagende kager, så kan Linda Lomelinos nye bog varmt anbefales. Den hedder Lomelinos pajer. Den er betagende, informativ og fyldt med de smukkeste og lækreste kager og tærter, som du kan forestille dig.

Bogen er på svensk, men lad endelig ikke det afholde dig fra at købe den, for det er den smukkeste bog jeg længe har læst, og opskrifterne er lette at forstå og gå til. Lomelinos pajer er æstetisk lækker og fyldt med fænomonale billeder af kager og tærter, som er lige til at bage og servere for familie og venner.

Linda Lomelino er udover at være en særdeles dygtig fotograf også Sveriges kagedronning nr. 1. Bogen Lomelinos pajer er Lindas fjerde bog og så afgjort den smukkeste. Kagerne er ikke vanskelige at bage, og du får nøje fremgangsmåden forklaret, samt hvordan du kan pynte dem, så de ligner en million.

Nyder du at bage smukke kager og tærter, nyder du også at fotografere og instagramme, så indeholder bogen også, udover de mange lækre kageopskrifter, et helt kapitel med gode råd til fotografering af mad og kager, hvordan du styler, pynter og fotograferer. Det er en smuk og god bog, mine varmeste anbefalinger.
Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på Linda Lomelinos fænomonale  chokoladekage HER

Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.