“Mesterlære” af Peter Bastian – Spændende stof til eftertanke!

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler  "Mesterlaere" af Peter Bastian - Spaendende stof til eftertanke!

     2
Mesterlaere af Peter Bastian

“Mesterlære” af Peter Bastian – Spændende stof til eftertanke!

Jeg savner Simon Spies. Jeg savner mennesker, der tør skille sig ud, have anderledes meninger og som tør udfordre vores danske normalisme. Uden sammenligning med Spies iøvrigt, så er Peter Bastian et af de mennesker. Et menneske med mod, visdom og bredt udsyn som netop tør udfordre os med sine interessante og indsigtsfulde betragtninger.

Peter Bastians nye bog hedder “Mesterlære”, og det første jeg bemærkede var, at bogen er skrevet i “jeg” form. Alene det kan for nogle være en provokation. Det var det umiddelbart for mig, indtil jeg begyndte at læse. Her er ingen selvhøjtidelighed, derimod masser af uhøjtidelighed og selvironi. Det hjælper unægteligt.

Bogen er så fantastisk velskrevet, at det er en ren fornøjelse. Peter Bastian gør op med rigtig mange temaer og emner, bl.a. med vores “offerrolle” mentalitet, med vores manglende respekt for børns forståelse og fornemmelser og med overomsorgen. Alle disse livtag krydres med gode og underholdende historier fra det virkelige liv og garneres med Bastians selvoplevede erfaringer. Det gør bogen til en yderst velsmagende mundfuld, som jeg på det varmeste kan anbefale. Den giver stof til eftertanke og et rigtigt godt grin med i købet.

Klik her for at købe “Mesterlære” 

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.