Ny bog – Elsk din overgangsalder

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Ny bog – Elsk din overgangsalder

     4
Ny bog - Elsk din overgangsalder

Ny bog – Elsk din overgangsalder er en skøn og inspirerende bog om kvinders livsfaser, overgangsalder og hvordan du får vendt eventuelt underskud til overskud. Den er meget anbefalelsesværdig, og du kan læse mere om bogen her…

En ny bog “Elsk din (overgangs) alder” opfordrer os kvinder til at bruge hinanden mere. Til at tale om vores erfaringer og dermed blive bedre til at håndtere og acceptere de aldersmæssige forandringer, som opstår livet igennem.

De to skønne og dygtige kvinder, Gitte Høj og Lone Gjørtsvang, har skrevet en bog om dette vigtige emne, for de fleste af os kvinder oplever eksempelvis overgangsalder, mor-kroppe, svage knogler og mentale forandringer. Alle disse ting og mange flere, har vi kvinder til fælles, men emnerne er alligevel for mange stadig tabuiserede. Det vil de to forfattere gerne gøre op med og inspirere og alle sammen til mere åbenhed og til at vi bruger hinanden mere. At opleve, at vi ikke er alene om at gennemgå disse store livsforandringer, gør noget positivt ved os.

De to forfattere inspirerer os, opfordrer os til at nyde den ro, der også ofte følger med det at blive ældre, men også til at gøre en aktiv indsats for at holde os vitale og sunde igennem de forskellige livsfaser. Eksempelvis skriver Gitte og Lone i bogen, citat: “Dine vaner påvirker. Du ved, at du ikke kan ændre din kronologiske alder og det årstal, du er født i, men du kan faktisk godt ændre på, hvor gammel din krop er indeni. Og det kan for så vidt gå begge veje. Det vil sige, at du både kan ældes hurtigere og langsommere. Din biologiske alder sladrer om dig og din aktuelle sundhedstilstand og er et billede på, hvordan kroppen fungerer indeni med afsæt i din livsstil og eventuel sygdom.”

og andetsteds i bogen skriver de, citat: “Drop mageligheden og gør det til en vane at stå mere op. Lad være med at sætte dig, så snart du taler med en kollega på kontoret. Bliv stående. Når du sidder i sofaen om aftenen og læser eller ser fjernsyn, er det godt for dig at rejse dig op et par gange og lave knæbøjninger.”

Det er en vigtig, dejlig, inspirerende og lærerig bog Gitte og Lone har skrevet, og de har endda inviteret en række kvinder, blandt andet undertegnede, til at fortælle om vores oplevelser og erfaringer i forbindelse med det at blive ældre. Bogen er særdeles læseværdig og opløftende, og den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER 
Du kan læse om, hvordan forebygger osteoporose HER
Du kan læse mere om kalk og magnesium, former og optagelighed HER
Du kan læse mere om rødkløver mod overgangsaldersymptomer HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Elsk din overgangsalder? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.