Retrokuren – Fantastisk ny bog af Susy Grundahl

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Retrokuren – Fantastisk ny bog af Susy Grundahl

 
retrokuren

Jeg havde været ude at rejse, og da jeg kom hjem, lå der en spændende pakke til mig. Den viste sig at indeholde Susy Grundahls bog Retrokuren. Ved første mulige lejlighed fik jeg mig sat godt til rette med en god kop te og Susys bog, og jeg slap den ikke før jeg var færdig. Bogen er nemlig sprængfyldt med livsvisdom, dedikation til den sunde levevis og hjertevarme. Den er en fornøjelse at læse, og udover at bogens indhold er smukt og brugbart, så er alle detaljer ved bogens udformning gennemtænkt og æstetisk smukke. Man mærker Susys kvalitetsstempel på alle detaljer i bogen, og det gør oplevelsen til noget ganske særligt.

Bogen giver redskaber, tips og opskrifter til en uges selvforkælelse og udrensning. Og den bevæger sig ind på alle områder, så det er såvel indre som ydre rengøring, der bliver taget fat på. Nænsomt og kærligt, så alle kan være med. Der anvendes god mad og god visdom i bogens anbefalinger, og derfor bliver det på intet tidspunkt fanatisk, næsten tværtimod. Og det er for mig en kvalitet.

Det var en fornøjelig, smuk og dejlig oplevelse at læse Retrokuren, og der var mange ting, som var nye for mig, eller som jeg helt havde glemt, der blev genopfrisket. Således inspireret, kastede jeg mig også fluks over nogle af bogens mange opskrifter. Min favorit er og bliver ingefærshot med pebermynteblade, og jeg har drukket den næste hver dag siden.

Du kan købe Retrokuren på Saxo.com som e-bog ved at klikke her.