Skyhøj Forbrænding

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Skyhøj Forbrænding

     4
skyhøj forbrænding

Anna Bogdanova har skrevet bogen Skyhøj forbrænding, der netop er udkommet på Politikens forlag. Lad mig med det samme sige, det er en rigtig god bog. Den gør op med årtiers krav til vi kvinder om ekstrem træning og hårde bootcamps som grundlag for en sund og stærk krop. Det er muligt at opnå en sund og stærk krop uden at ty til disse ekstremer. Det giver Anna Bogdanova sit rigtig gode bud på i bogen. Et af bogens budskaber er, at vi i kærlighed til os selv skal tilstræbe at leve i balance med så lav negativ stressfaktor som muligt, og at det ikke nødvendigvis behøver at gøre ondt for at være godt.

Således indledes bogen, og jeg er yderst tiltalt af disse ord og denne tilgang til sundhed. Det handler om optimal træning, mad og mindset, og at effektivisere og indstille kroppen på at forbrænde fedt. De fleste af os vil gerne tabe os, vi vil gerne have en stram mave og bagdel og i det hele taget føle os veltilpasse. Det gør man i selskab med Anna Bogdanova, der fjerner det negative og fokuserer på det smukke og positive. Når det er sagt, så skal der selvfølgelig også arbejdes for resultaterne, og der anbefales træning 4 x 15 minutter om ugen. Det skulle være tilstrækkeligt, hvis du gør det effektivt og rigtigt. Det er i høj grad overskueligt. 

Bogens råd og anvisninger er velunderbyggede og tonen er rummelig og kærlig. Det er en god fornemmelse at læse den og følge dens faser, og du føler dig godt tilpas i Anna Bogdanovas selskab. Bogen er inddelt i to dele og del to indeholder syv ugers plan for mad, motion og tanker. Det handler om nedbringelse af stress, om at gøre kroppen og hjernen tryg og om at spise den rette sammensætning af proteiner, fedt og kulhydrater. 

Stille og roligt, skridt for skridt og uge for uge. Bogen er så tiltalende og enkel i sin tilgang, at jeg bare må sige: GO FOR IT…  Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen som e-bog HER

Var du tilfreds med denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.