Smertefri

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Smertefri. Kender du til smerter, stress eller ubehagelige fysiske gener i dagligdagen, så er dette bogen for dig. Anna Bogdanova er kvinden bag en raekke fantastiske oevelsesprogrammer, der virkelig...

     4
Smertefri

Smertefri. Dejlige Anna Bogdanova har skrevet en ny bog, som hun kalder ”Smertefri”. Kender du til smerter, stress eller ubehagelige fysiske gener i dagligdagen, så er dette bogen for dig. Anna Bogdanova er kvinden bag en række fantastiske øvelsesprogrammer, der virkelig hjælper, særligt hvis du lider af stress, en klemt vagusnerve eller andet, der påvirker din dagligdag negativt. Anna ved, hvad hun taler om, hun er topkompetent og møder sine læsere præcist der, hvor de er.

Annas seneste bog ”Smertefri” byder på en række omfattende værktøjer til afhjælpning af smerter i kroppen. Du finder blandt andet omfattende spørgeskemaer, der udover at kunne guide dig til sunde tiltag i dagligdagen, også hjælper dig med at finde frem til eventuelle årsager til dine smerter, stress med mere. Du vil helt automatisk i processen opnå en større kropsbevidsthed og opmærksomhed på mulige sammenhænge. Ved herefter at følge bogens 12 ugers program, vil du med en målrettet indsats kunne se fremad i bedre balance og forhåbentlig til et liv med ingen eller færre smerter.

”Smertefri” er en rigtig god og anvendelig bog, der hjælper læseren til større kropsbevidsthed og færre smerter. Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen HER

Du kan læse mere om
Du kan læse mere om

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Smertefri? så må du meget gerne like den eller “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.