ForsidenBøger og KurserBog-omtalerStærke Knogler er en helt ny bog, der giver dig velunderbygget og god vejledning til paa helt naturlig vis at genopbygge og vedligeholde din knoglemasse

Stærke Knogler

Bog-omtaler

     8
Staerke knogler

Stærke Knogler er en helt ny bog, skrevet af Mia Damhus, en af Danmarks mest kompetente ernæringsterapeuter. I denne helt nye bog får du velunderbygget og god vejledning til på helt naturlig vis at genopbygge og vedligeholde din knoglemasse. For knoglevæv er ikke statisk, det er særdeles levende, og du kan nedbryde og genopbygge knoglevæv hele livet.

Det er vigtig viden i en tid, hvor flere og flere danskere får diagnosen osteoporose eller knogleskørhed. Mange går fra lægen i den tro, at det er en kronisk lidelse, som kræver livslang medicinering. Bogen Stærke Knogler giver dig muligheden for selv at tage fat og via sund mad og motion at genoprette en stærk knoglemasse.

Stærke Knogler tager først og fremmest udgangspunkt i god og knogleopbyggende mad. Hvilke fødevarer stimulerer til knogleopbygning, og hvilke kan udgøre en trussel for sundt knoglevæv. Knogleskørhed er en inflammatorisk lidelse, og du kan komme rigtig langt med god og næringsrig mad.

Tilskud af kalk og D vitamin har vist sig utilstrækkeligt, og langt flere mikronæringsstoffer end blot disse har betydning for stærke knogler. Også vores levevis med stress, kaffe og manglende motion kan nære den ulmende alarmtilstand i kroppens væv, som også kan fremkalde osteoporose eller knogleskørhed.

At opbygge sundt knoglevæv og dæmpe inflammation i kroppens indre kræver viden om, hvilke typer råvarer, der er særligt næringsrige, og hvilke, der dæmper inflammation og styrker din indre biokemi. Eksempelvis anbefales der måltider med masser af grønsager men uden sukker og gluten.

Mia Damhus’ nye bog Stærke Knogler er bragende god, særdeles inspirerende, og en bog man bliver klogere af at læse. Stærke Knogler er en vigtig bog, der får mine allervarmeste anbefalinger.

Du kan købe Stærke Knogler HER
Du kan læse om, hvordan forebygger osteoporose HER
Du kan læse mere om kalk og magnesium, former og optagelighed HER

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Stærke Knogler? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: