Sukker Smarte børn – ny bog

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Sukker Smarte børn – ny bog

     6
sukker_smarte_boern

Sukker Smarte børn er en ny bog, skrevet af Anette Sams. Bogen henvender sig til børneforældre og giver viden og redskaber til nærende børnemad. Her gives gode råd til, hvordan de sunde valg også ligestilles med hyggeligt samvær, velsmag og velvære. Sunde madvaner er den største gave enhver forælder kan give sit barn. Det giver denne bog redskaberne til, velunderbygget, velformuleret og uden løftede pegefingre.

Anette Sams, der er farmaceut og ph.d fra Københavns Universitet og mega klog, synes jeg, har skrevet endnu en susende god bog. Bogen hedder Sukker Smarte børn, og den forekommer skrevet med et fra forfatterens side inderligt ønske om at flytte fokus fra sygdomssnak og pligtsund mad til inspirerende, nydelsesfuld og forebyggende mad.

Vi menneskers mulighed for at understøtte og styrke kroppen via vores daglige valg af mad og øvrig levevis er stor. Fristelserne står dog i kø, og der er i dag tilbud om sukkerrige måltider, hvor du end vender dig. At være sukkersmart handler ikke om at vide, hvor man køber billigst slik og sodavand, men derimod om, hvordan man smartest og bedst nærer sin krop og hjerne. Får børn uvildig og velunderbygget viden om mad og fødevarer, så tager de det til sig. De handler i langt højere grad end deres forældre på viden. De skal blot informeres, inspireres og lære at mærke efter, hvad der er godt for dem, og hvad der er det modsatte. De skal have hjælp og plads til at reflektere over, hvad store mængder sukker gør ved deres blodsukker, og hvordan det påvirker dem. Og de skal hjælpes og inspireres til at vælge andre og sundere fødevarer.

Derfor er denne bog primært skrevet til os forældre. Alle os, der så gerne vil vores børn det bedste, men kan glemme det i en travl hverdag. Men vi er rollemodeller, og vores adfærd påvirker vores børn mere end noget andet. Derfor skal de sunde valg også ligestilles med hyggeligt samvær, velsmag og velvære.Det er den største gave enhver forælder kan give sit barn. Vi skal som forældre foregå med et godt eksempel. Det giver denne bog redskaberne til, velunderbygget, velformuleret og uden løftede pegefingre. Bogen er virkelig GOD og inspirerende, Anette ved, hvad hun taler om, og den får mine allervarmeste anbefalinger.

Her kan du købe bogen Sukker Smarte Børn
Her kan du læse min omtale af Anettes bog Sandheden om sukker

Var du tilfreds med denne omtale af bogen Sukker Smarte Børn? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.