ForsidenBøger og KurserBog-omtalerSund mad til kloge tarme. Det er virkelig en fornoejelse at laese denne bog, for den er underholdende, let at forstaa, og så er det en saerdeles vaesentlig bog

Sund mad til kloge tarme

Bog-omtaler

     8
Sund mad til kloge tarme
Så er han her igen, Michael Mosley, og denne gang med en helt suveræn god bog, som han kalder Sund mad til kloge tarme.
Det er virkelig en fornøjelse at læse denne bog, for den er underholdende, let at forstå, og så er det en særdeles væsentlig bog. Fordøjelsen og vores tarme er susende vigtige for vores sundhed, og jo mere vi forsker i emnet, des mere må vi indse, at fordøjelsen og tarmbiotaen spiller en kollosal rolle for vores immunforsvar og risikoen for udvikling af sygdom.
Michael Mosleys er fascineret af den intelligens, der er at finde indeni vores tarme. Udover at huse 70% af dit immunforsvar, så finder vi også en lang række nerveceller, der er identiske med de nerveceller, vi har i hjernen. De nerveceller, der er forbundet til tarmene og tarmbiotaten, kaldes for det enteriske nervesystem, og det er i direkte forbindelse med din hjerne og har indflydelse på både dit humør, din vægt og stort set al anden signallering i din krop.
Der er mad, der styrker og nærer dine tarme og dermed også signalleringen, og så er der mad, der gør lige det modsatte. Bliv klogere på, hvordan du spiser optimalt og dermed optimerer din vigtige tarmbiota, sænker din sukkertrang, styrker dit immunforsvar og giver dig et naturligt og sundt vægttab. Opskrifterne i bogen er superlækre og der er et lille program, som du let kan følge på vejen til en bedre fordøjelse og sundere tarmbiota.

Mine allervarmeste anbefalinger. Du kan købe Sund mad til kloge tarme HER
Var du tilfreds med denne omtale af bogen Sund mad til kloge tarme? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: