Sunde vaner smuk figur

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Sunde vaner smuk figur

     2

Sunde Vaner smuk figur er en klog og nænsom bog, der guider dig til effektivt vægttab og bedre balance. Bogen er ikke et quick fix til et vægttab på tyve kilo på tyve dage. Den hjælper dig derimod til varigt vægttab ved at vise dig, hvordan du uden store afsavn eller stress, kan kombinere din mad og din træning, så du bliver gladere, smukkere og lettere. Trin for trin og skridt for skridt.

Jeg er begejstret for Sofia Sommers tilgang til mad, vægt og sundhed. Det er en klog bog hun har skrevet, som tilbyder en konkret og kærlig hjælp til alle os, der gerne vil tabe os. Du finder skemaer, så du kan teste dig selv, gode råd til sukkerafvænning og støttende ord, til når det er svært samt velunderbyggede trin til en sundere krop.

Bogen har også en opskriftsdel, og min eneste lille indvending handler om anvendelsen af kunstige sødemidler i nogle af opskrifterne. Unødvendigt og efter min mening ikke godt, hvis du gerne vil tabe dig. Når det er sagt, så er dette efter min mening den bedste slankebog, som er udgivet i år. Mine varmeste anbefalinger.
Du kan købe Sunde Vaner Smuk Figur her

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.