ForsidenBøger og KurserBog-omtalerSuper Grønne Juicer og Smoothies – ny bog af Mads Bo

Super Grønne Juicer og Smoothies – ny bog af Mads Bo

Bog-omtaler

 
Super Grønne Juicer og Smoothies - ny bog af Mads Bo

Mads Bo har skrevet en intet mindre end genial ny juice og smoothie bog. Den er indbydende og let at gå til. Den er ikke alene fyldt med utroligt lækre opskrifter som eksempelvis den “Green-a-Colada”, som MadforlIvet nyhedsbrev har fået lov at bringe herunder. Den giver også rigtig gode råd til, hvordan du kan optimere sundheden let og enkelt.

Bogen er virkelig god. Den giver dig nemlig muligheder for at bruge havens usprøjtede ukrudt i dine juicer, for at blende dine grønsager i smoothies, og for at spise meget mere grøn og næringsrig mad. Den forklarer også lige hvorfor det er så vigtigt at få såvel fibre som proteiner og hvor du bedst får dem fra. Det hele er serveret indbydende og enkelt i bedste Mads Bo stil. Bogen kan varmt anbefales. 

Køb Mads Bos nye bog på Saxo.com

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: