Super Simpel Sundhed – Ny bog af Mads Bo

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Super Simpel Sundhed er en ny bog af Mads Bo, og en bog, der inspirerer og glaeder. Kort sagt giver bogen dig et kaerligt spark bagi til at komme igang med en sundere livsstil.

     3
Super Simpel Sundhed

Super Simpel Sundhed er en ny bog af Mads Bo, og en bog, der inspirerer og glæder. Kort sagt giver bogen dig et kærligt spark bagi til at komme igang med en sundere livsstil.

Bogen Super Simpel Sundhed er skrevet af Mads Bo Pedersen, der på egen krop har oplevet, hvad usund levevis kan afføde af kropslige ubalancer, og hvor stor betydning en sundere livsstil kan ha’ for krop og sjæl. Mads skriver med ukuelig livsglæde, optimisme og positivitet og det er kun til at blive glad og inspireret af. Budskabet er, at sundhed ikke skal være kompliceret, men derimod en daglig gave vi gi’r os selv og vore kroppe.

Super Simpel Sundhed kommer rundt om rigtig mange væsentlige emner som eksempelvis hvordan du bedst nærer dine celler og miljøet omkring dem via mad, drikke og tanker. Men også hvad kunstige sødestoffer kan gøre ved dig og om mælk er godt eller skidt. Bogen er sprængfyldt med gode – og som oftest selvoplevede – råd og til sidst i bogen er der en række lettilgængelige – men meget lækre – opskrifter.

En oplagt bog til alle med bare den mindste interesse for egen sundhed. Mine varmeste anbefalinger.

Klik her for at købe bogen Super Simpel Sundhed

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.