Suveræne salater – Ny Bog af Tina Scheftelowitz

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Suveraene salater - ny bog af Tina Scheftelowitz. 

     7
suveraene salater

Suveræne salater – ny bog af Tina Scheftelowitz.

Endnu flere suveræne salater har set dagens lys i bogen “Suveræne Salater, året rundt”, der netop er udkommet på Politikens forlag. Jeg må tilstå, at jeg er dybt imponeret over Tina Scheftelowitz’ kompositioner og store kreativitet. Man bliver uundgåeligt inspireret og også lidt sulten af at læse denne herlige salatbog, der eksempelvis byder på opskrifter som rød spidskålssalat med ramsløg og solsikkekerner ristet i paprika, ananas-gulerodssalat med tunmousse eller den vi herhjemme skal afprøve i aften, nemlig rødbedesalat med kikærter og hasselnøddedressing.

Bogens opskrifter er inddelt efter årstid og råvarerne afstemt herefter. Det er en klar fordel, når der skal handles ind og fokus er også rettet mod årstidens lokale grønsager og øvrige gode råvarer. Der er gode og udførlige vejledninger med alle opskrifterne, der er introduktioner og hyggelige bemærkninger, og alt i alt kan denne bog let gå hen og blive en af yndlingsopskriftsbøgerne, ligesom rækken af andre skrevet af samme forfatter.

Køb bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale af Suveræne salater? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.