Svinkløv Badehotel – god mad og gode minder

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Svinkloev Badehotel - god mad og god minder - Svinkloev Badehotel stod for noget af det, som vi allesammen gerne vil have mere af i vores liv

     4

Svinkløv Badehotel var for mange af os indbegrebet af sommer, traditioner, danskhed, god mad og gode minder. Derfor påvirker nedbrændingen af hotellet givetvis også mange af os. Hotellet stod ganske enkelt for alt det, som vi alle sammen gerne vil have lidt mere af i vores liv.

Jeg har tidligere omtalt mine mange besøg på hotellet, de skønne sommeraftener, de vidunderlige madoplevelser, og derfor kan jeg kun anbefale jer at anskaffe bogen om Svinkløv Badehotel – og maden, for det er en god måde at bevare de gode minder på. Bogen er også fyldt med de legendariske opskrifter.

Bogen Svinkløv Badehotel – og maden kan varmt anbefales, det er Svinkløv Badehotel – god mad og gode minder, når det er bedst. Jeg har netop genlæst den og den rummer så fint stemningen, menneskene og maden i indbydende vendinger og billeder. Derfor mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen HER

svinkløv badehotel

Du kan læse min omtale af Svinkløv Badehotel – god mad og gode minder HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.