Syriens Gryder

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Syriens Gryder

     2

Den helt spritnye bog: Syriens gryder, byder på en kulinarisk rejse i Syrien, et spændende land med et fantastisk kultur og et spændende køkken. Bogen er en hyldest til Syriens folk og er blevet en realitet, fordi forfatterne inderligt har ønsket at hjælpe de mange syrere, der idag er tvunget på flugt og kæmper for et nyt liv og et nyt Syrien. Hele overskuddet fra salget af denne bog går derfor ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.

Det er en smuk og spændende bog, den ideelle gave til en du holder af, og at bogen er kommet til i et samarbejde imellem journalist Ruth von Sperling, fotograf Pernille Kløvedal Helweg og madskribent Trine Hahnemann, gør den ikke mindre interessant.

Alt går op i en højere enhed, du fornemmer landet, får indblik i dagligdagen og i kulturen, og du næsten dufter de spændende retter som eksempelvis kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable eller den delikate Baba Ganoush, som du kan finde opskriften på herunder.

Ruth von Sperling fortæller i bogen om hverdagslivet og madkulturen i Syrien, som hun har besøgt mange gange. Fotograf Pernille Kløvedal Helweg har taget de smukke billeder, som bogen er fyldt af, og madskribent Trine hahnemann har udviklet bogens mange opskrifter.
Alle involverede i tilblivelsen af bogen har stillet deres arbejdskraft gratis til rådighed.

Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen her

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.