Træk Vejret – Fantastisk bog af Stig Åvall Severinsen

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Traek vejret er en helt fantastisk bog af Stig Aavall Severinsen. Bogen kan for mange vaere en oejenaabner, og den fortaeller paa en lettilgaengelig og paedagogisk maade, hvor effektivt et traeningsredskab, der ligger i en god vejrtraekning

     5
Traek vejret - fantastisk bog af Sig Aavall Severinsen

Træk vejret er en helt fantastisk bog af Stig Åvall Severinsen. Bogen kan for mange være en øjenåbner, og den fortæller på en lettilgængelig og pædagogisk måde, hvor effektivt et træningsredskab, der ligger i en god vejrtrækning, og hvor vigtigt det er at trække vejret ordentligt.

Træk Vejret har været min bibel siden jeg købte den, fordi jeg helt typisk er et af de mennesker, der ikke har haft tilstrækkeligt fokus på at trække vejret helt ned i maven. Stig Åvall Severinsens bog gør på en let og tilgængelig måde opmærksom på, hvor effektfuldt et redskab vor vejrtrækning er. Et redskab vi ovenikøbet har med os – hele tiden og ganske gratis. Vi skal bare huske at bruge det.

Bogen kommer omkring rigtig mange vigtige aspekter, den er en fornøjelse at læse og jeg kan kun give den mine allervarmeste anbefalinger.

Bogen kan købes her

Var du tilfreds med denne omtale af Træk vejret? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.